Bară LED Luminoasă

Prețul inițial a fost: 74.00 lei.Prețul curent este: 50.00 lei.

SKU AE_32973629746_17742c40fc93eb82 Categories , ,

Iluminați interiorul mașinii cu Bara LED Luminoasă Versatilă

Bara LED Luminoasă pentru interiorul auto este accesoriul perfect pentru a adăuga o iluminare strălucitoare și practică în mașina dumneavoastră. Cu o lungime de 17 cm, această bară LED poate fi montată în mai multe locuri, cum ar fi în portbagaj sau pe partea din spate a mașinii, oferindu-vă o soluție versatilă pentru a lumina diferite zone ale vehiculului. Disponibilă în 3 culori – albastru, alb și albastru cristal – puteți alege exact nuanța care se potrivește cel mai bine cu interiorul mașinii dumneavoastră.

Iluminare puternică și practică

Bara LED Luminoasă pentru interiorul auto are următoarele caracteristici remarcabile:

1. Proiectare compactă și elegantă

Cu o lungime de 17 cm, această bară LED are un design compact și elegant, care se integrează perfect în orice interior de mașină. Cu montare simplă și discreție, această bară luminoasă oferă o iluminare eficientă și subtilă, adăugând o notă de rafinament în interiorul mașinii.

2. Montare versatilă

Această bară LED este concepută pentru a fi montată în diverse locuri din mașină. O puteți instala în portbagaj pentru a îmbunătăți vizibilitatea și accesul la obiecte, sau pe partea din spate a mașinii pentru a crea o atmosferă luminoasă și atrăgătoare. Flexibilitatea sa de montare face din această bară LED o soluție practică pentru iluminarea diferitelor zone din interiorul mașinii.

3. Opțiuni de culoare

Bara LED Luminoasă este disponibilă în 3 culori diferite, permițându-vă să alegeți efectul dorit pentru interiorul mașinii dumneavoastră. Cu opțiunile de culoare albastru, alb și albastru cristal, puteți crea o ambianță personalizată și unică pentru fiecare călătorie.

Transformați interiorul mașinii cu lumină și culoare

Cu Bara LED Luminoasă pentru interiorul auto, veți transforma interiorul mașinii într-un spațiu luminos, confortabil și atractiv. Iluminarea sa puternică și opțiunile de culoare vă permit să vă personalizați experiența de condus și să creați o ambianță plăcută în fiecare călătorie.

Adăugați o notă de stil și practicitate mașinii dumneavoastră cu Bara LED Luminoasă. Cu montare versatilă, iluminare puternică și opțiuni de culoare, acest accesoriu va aduce un plus de confort și eleganță în fiecare călătorie.

Informații suplimentare

Culoare

Albastru, Alb, Cyan

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bară LED Luminoasă”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *