Bandă Luminoasă pentru Decorare Interioară Auto

85.00 lei95.00 lei

SKU AE_1005003663533017_17742c40ffc6b98d Categories ,

Adăugați o atmosferă unică în interiorul mașinii cu Bandă Luminoasă EL Wire

Bandă Luminoasă EL Wire pentru decorare interioară auto este soluția perfectă pentru a aduce o notă de originalitate și stil în interiorul mașinii dumneavoastră. Această bandă flexibilă de lumină neon oferă o iluminare subtilă și plăcută, creând o atmosferă relaxantă și vibrantă în timpul călătoriilor. Cu o varietate de culori disponibile și o lungime ajustabilă, veți putea personaliza aspectul interior al mașinii după bunul plac.

Flexibilitate și lungime personalizabilă

Banda luminoasă EL Wire pentru decorare interioară auto are următoarele caracteristici remarcabile:

1. Flexibilitate 360°

Cu un diametru de doar 2,3 mm, această bandă de neon poate fi turtită și modelată în orice formă dorită. Flexibilitatea sa de 360° vă permite să adăugați iluminare în locuri mai puțin accesibile, adăugând astfel o notă de design inovator în interiorul mașinii dumneavoastră.

2. Lungime ajustabilă

Fiecare fir de neon are o lungime generoasă de 5 metri, permițându-vă să tăiați banda la dimensiunea dorită pentru a se potrivi perfect cu decorul interior al mașinii dumneavoastră. Cu această lungime ajustabilă, puteți crea modele și forme unice sau puteți înconjura diverse zone din mașină pentru a evidenția anumite detalii.

Culori vibrante și durabile

Bandă Luminoasă pentru Decorare Interioară Auto vine într-o varietate de culori vii, oferindu-vă posibilitatea de a alege exact nuanța care se potrivește cel mai bine cu personalitatea și stilul mașinii dumneavoastră. Culorile disponibile includ roșu, portocaliu, galben, verde, albastru, violet, roz, alb, verde fluorescent și verde deschis.

Economisirea energiei și rezistența la apă

Banda Luminoasă EL Wire are o eficiență energetică mai mare decât celelalte tipuri de iluminare LED, astfel că veți economisi energie în timp ce vă bucurați de efectul său uimitor. În plus, banda este rezistentă la apă, ceea ce o face ideală pentru utilizarea în interiorul mașinii, oferindu-vă o experiență de condus plăcută chiar și în condiții umede.

Transformați interiorul mașinii dumneavoastră într-o adevărată oază de lumină și culoare cu ajutorul Bandei Luminoase EL Wire pentru decorare interioară auto. Cu flexibilitatea sa unică, culorile vibrante și economia de energie, această bandă luminoasă va adăuga cu siguranță un strop de personalitate și stil în fiecare călătorie.

Informații suplimentare

Culoare

Verde, Albastru, Cyan, Roșu, Roz, Portocale, Galben, Violet, Alb

Lungime

3 Metru, 5 Metru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Bandă Luminoasă pentru Decorare Interioară Auto”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *