Reduceri!

Laser de avertizare

Prețul inițial a fost: 95.00 lei.Prețul curent este: 65.00 lei.

-32%

102 în stoc

Asigurați-vă siguranța pe drum cu Lampă Avertizare Laser pentru Automobile – GM LaserGuard

GM LaserGuard este o lampă de avertizare laser de înaltă calitate, concepută pentru a oferi o creștere semnificativă a siguranței în traficul rutier. Plasată strategic pe partea din spate a autovehiculului, în apropierea plăcii de înmatriculare, această lampă inovatoare utilizează tehnologie laser pentru a atrage atenția conducătorilor din spate și a pietonilor, reducând astfel riscul de accidente și creând o experiență de condus mai sigură.

Caracteristici și beneficii

GM LaserGuard vine cu o serie de caracteristici remarcabile pentru a asigura o experiență plăcută și sigură pe drum:

1. Îmbunătățește siguranța în condiții de ploaie și ceață

Acest dispozitiv laser este deosebit de util în condiții meteo nefavorabile, cum ar fi ploaia și ceața intensă, când vizibilitatea este redusă. Cu ajutorul razelor laser roșii emise de GM LaserGuard, autovehiculul dumneavoastră devine mai vizibil pentru ceilalți șoferi, ceea ce reduce riscul de coliziuni și asigură o conducere mai în siguranță.

2. Avertizează rapid pietonii și șoferii din spate

Lampa laser pentru automobile atrage rapid atenția celor din spate, permițând conducătorilor din spate să observe autovehiculul dumneavoastră într-un timp mai scurt. Acest aspect este esențial, mai ales în situații de trafic intens, în care fiecare secundă contează. GM LaserGuard oferă o metodă eficientă de a comunica cu ceilalți participanți la trafic și îmbunătățește gradul de siguranță în orice călătorie.

3. Consum redus de energie și economisire a combustibilului

Cu o putere de sursă luminată de doar 5W, GM LaserGuard consumă foarte puțină energie, ceea ce înseamnă că nu va afecta semnificativ bateria autovehiculului dumneavoastră. Acest dispozitiv inovator nu doar că asigură siguranța dumneavoastră pe drum, ci contribuie și la economisirea energiei și a combustibilului, fiind o alegere eco-friendly pentru mediul înconjurător.

Avertismente și instrucțiuni importante

Pentru a vă bucura de toate avantajele GM LaserGuard în siguranță, vă rugăm să luați în considerare următoarele:

1. Evitați direcționarea laserului către ochi

Laserul emis de acest dispozitiv are o putere mare și, dacă este direcționat către ochi, poate fi periculos. Asigurați-vă că lampa este corect poziționată și nu vizează zone în care ar putea fi o amenințare pentru ochiul uman.

2. Verificați plasarea corectă a lampă

Asigurați-vă că GM LaserGuard nu blochează placa de înmatriculare și că este instalat într-o poziție corespunzătoare. O plasare corectă asigură vizibilitatea maximă și funcționarea optimă a dispozitivului.

3. Potrivit pentru autovehicule cu tensiune între 8V și 36V

GM LaserGuard este conceput pentru a fi utilizat în autovehicule, camioane și motociclete cu tensiune cuprinsă între 8V și 36V. Verificați compatibilitatea cu autovehiculul dumneavoastră înainte de a instala lampa de avertizare.

Cu GM LaserGuard, puteți fi sigur că ați ales o soluție modernă și eficientă pentru a vă spori siguranța pe drum. Cu caracteristici precum avertizarea rapidă a pietonilor și șoferilor din spate, îmbunătățirea vizibilității în condiții dificile și consumul redus de energie, acest dispozitiv laser este alegerea perfectă pentru orice conducător auto responsabil. Asigurați-vă că vă îmbunătățiți siguranța și alegeți GM LaserGuard pentru autovehiculul dumneavoastră!

Informații suplimentare

Culoare

Negru

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Laser de avertizare”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *